
تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی خرمشهر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی اروند امضا شد
تفاهمنامه همکاری مشترک بین اتاق بازرگانی خرمشهر و دانشگاه آزاد اسلامی آبادان به منظور گسترش همکاریهای علمی و آموزشی به امضای مهندس موسوی رئیس اتاق خرمشهر و پرویز عسگری رئیس دانشگاه واحد بین الملل اروند رسید.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی خرمشهر، در راستای تقویت همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری، تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی خرمشهر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی اروند امضا شد. این تفاهمنامه با هدف تقویت بنیانهای اقتصادی و علمی منطقه و ارتقای ظرفیتهای علمی و پژوهشی منطقه به امضاء رسید. در جلسه مشترک بین اتاق بازرگانی و دانشگاه آزاد اسلامی آبادان، موضوع برگزاری دورههای تخصصی تحت عنوان سری موفقیت مطرح شد که شامل پرورش بازرگان موفق، کارآفرین موفق، مدیر روابط عمومی موفق، خبرنگار اقتصادی موفق، تور لیدر موفق و تریدر موفق بود. همچنین درخواست همکاری در زمینه تهیه سرفصلهای این دورهها از اساتید دانشگاه و معرفی متخصصان به اتاق بازرگانی مطرح شد. در این جلسه، تشکیل شورای پژوهشی اتاق بازرگانی خرمشهر نیز اعلام شد که اعضای آن شامل ریاست اتاق، دبیرکل، معاونت آموزشی و پژوهشی، مدیریت کسبوکار اتاق و نمایندهای از دانشگاههای مستقر در منطقه خواهند بود. طرفین همچنین بر لزوم تشکیل کارگروههای مشترک پژوهشی و آموزشی تاکید کردند تا طرحهای نوآورانه و پژوهشی را به طور مشترک پیش ببرند. طرفین تفاهمنامه بر ضرورت اجرایی شدن این تفاهمنامه و حرکت از مرحله تشریفاتی به فاز عملیاتی تأکید کردند. آنها بر اهمیت جذب سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی منطقه از طریق همکاریهای علمی و پژوهشی مشترک تاکید داشتند.
یکی از مهمترین محورهای مورد بحث شامل توسعه پژوهشهای کاربردی، تقویت رشتههای دانشگاهی متناسب با نیاز بازار کار، ارائه دورههای آموزشی تخصصی، تشکیل کارگروههای مشترک پژوهشی، هدفمندسازی فعالیت کمیسیونهای تخصصی و تأکید بر استقلال اتاقهای بازرگانی بود. در راستای تسریع در عملیاتی شدن تفاهمنامه، دستورات اجرایی شامل تشکیل کانون علم و فناوری، همکاری در زمینههای آموزشی و پژوهشی، برگزاری دورههای آموزشی مشترک و پروژهمحور کردن تفاهمنامه صادر شد. در این جلسه، طرفین بر اهمیت خروجیمحور بودن تفاهمنامهها و پرهیز از اقدامات صرفاً تشریفاتی تأکید کردند. همچنین لزوم توجه به چالشهای فعالان اقتصادی و ارائه راهکارهای علمی برای حل این چالشها مورد تأکید قرار گرفت.
مهندس موسوی، رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر، در این جلسه به بزرگترین چالشهای موجود در منطقه اشاره کرد و از ضرورت ایجاد سیستمهای تصمیمسازی در سطح منطقه و بهرهگیری از ابزارهای علمی و رسانهای برای توسعه اقتصادی و اجتماعی سخن گفت. وی افزود: «اتاق بازرگانی به عنوان پیشرو باید وارد این عرصه شود و نقش تصمیمساز را ایفا کند.» موسوی بر لزوم ارتباط مستحکم با دانشگاهها و استفاده از ظرفیتهای رسانهای و ارتباطات مدیریتی در سطح استانداری و دیگر نهادهای اجرایی منطقه تأکید کرد و گفت: «ما باید نظرات مشترک خود را در سطح جامعه منعطف کنیم تا تصمیمات بهتری اتخاذ شود.
رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر همچنین به لزوم ایجاد یک مرکز فکری در اتاق بازرگانی اشاره کرد و گفت: «این مرکز میتواند به عنوان بستر فکری و پژوهشی عمل کرده و افکار نو و راهکارهای علمی و عملی را در کنار هم پیش ببرد. ما از اساتید دانشگاهها میخواهیم که هفتگی دو ساعت وقت خود را به تدریس در این مرکز اختصاص دهند. موسوی همچنین بر استفاده از فناوریهای نوین، به ویژه هوش مصنوعی، تاکید کرد و گفت: هوش مصنوعی میتواند تحول عظیمی در تصمیمسازی و تحلیل دادهها در منطقه ایجاد کند و به ما کمک خواهد کرد تا به شیوهای بهینهتر و سریعتر به تحلیل مشکلات و یافتن راهکارهای مناسب بپردازیم. رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر در پایان اظهار کرد که این اتاق تمام تلاش خود را خواهد کرد تا با استفاده از ابزارهای نوین، همکاری نزدیک با دانشگاهها، و توسعه روابط رسانهای، در جهت حل مشکلات منطقه و توسعه پایدار گام بردارد.
روابط عمومی اتاق بازرگانی صنایع،معادن و کشاورزی خرمشهر